Местна инициативна рибарска група

Новини

Обществено обсъждане на предстоящия прием по мярка 1.7 „Добавена стойност, качество на продуктите и използване на нежелания улов“ - 04/08/2017

УО на ПМДР публикува за обществено обсъждане документи по процедура за подбор на проекти по мярка 1.7 „Добавена стойност, качество на продуктите и използване на нежелания улов“.

По мярката ще се насърчават инвестиции, които добавят стойност към продуктите от риболов, по-специално като позволяват на рибарите да извършват преработване, предлагане на пазара и пряка продажба на собствения си улов и иновативни инвестиции на борда на корабите, които водят до повишаване на качеството на продуктите от риболов.

Предвиденият бюджет по мярката е 8.7 млн. лв.

Предложения и коментари по горепосочените документи могат да се изпращат до 13.08.2017 г. на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Предложенията и коментарите следва да бъдат представени като свободен текст в рамките на електронното писмо (e-mail) или да бъдат приложени в отделен файл във формат .word, а не да бъдат сканирани или нанасяни в отделните документи от пакета.