Местна инициативна рибарска група

Информационни материали

Годишно информационно събитие

logs 

ЕВРОПЕЙСКИ ФОНД ЗА МОРСКО ДЕЛО И РИБАРСТВО

ПРОГРАМА ЗА МОРСКО ДЕЛО И РИБАРСТВО 2014 – 2020

СНЦ „МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА РИБАРСКА ГРУПА ПОМОРИЕ”

Адрес: гр. Поморие, ул.”Кубрат” №8; помещение №2, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

тел: 0882420086; http: //mirg-pomorie.eu

Годишно информационно събитие – Празник на МИРГ, във връзка с

изпълнение на административен договор № МДР-ИП-01-84/18.07.18г.

 

     На 16.04.2022г. се проведе Годишно информационно събитие - празник на МИРГ ,,Поморие. Събитието се проведе на Рибарско пристанище – гр.Поморие. Официално беше открито събитието с встъпителни думи и обръщение към гражданите от председателя на сдружението и още кмет на Община Поморие – Иван Алексиев. Гости на събитието бяха представители на всички МИРГ от България, граждани и колеги. По време на празника се представи напредъка на СВОМР по изпълнението на СВОМР и текущите възможности за финансиране по проектни предложения на Стратегията.

     Вниманието на гостите привлече беседа с представители на дребномащабния риболовен сектор от гр. Поморие и гр. Ахелой. Изложение на местни представители от сектор ,,Рибарство‘‘ вкл. Демонстрация/Дегустация от територията на МИРГ ,,Поморие‘‘.

МИРГ ,,Поморие‘‘ иска да благодари на екипа на фирмата подпомогнала организацията, на всички колеги от МИРГ и МИГ взели участие, на всички гости, които присъстваха на събитието.