Местна инициативна рибарска група

Обяви

Kандидатстване по програмата на BlueInvest - BlueInvest Readiness Assistance

Уважаеми госпожи и господа,

Напомняме, че наближава крайният срок за кандидатстване по програмата на BlueInvest - BlueInvest Readiness Assistance.

BlueInvest Readiness Assistance е ексклузивна програма за обучение за стартиращи фирми и МСП от ЕС с висок потенциал с иновативни и устойчиви продукти и решения за синята икономика.

Избраните кандидати ще получат пакети за обучение и наставничество, пригодени специално към тяхното ниво на готовност и бизнес цели. Програмата има за цел да помогне на стартиращи фирми и МСП да изградят капацитет за растеж и привличане на инвестиции.

Сектори на интерес: Аквакултури, Синя биотехнология, Синя възобновяема енергия, Синя технология и наблюдение на океана, Крайбрежна и опазване и възстановяване на околната среда, Устойчив крайбрежен и морски туризъм, Рибарство, Замърсяване на океана и управление на водите, Корабостроене и ремонт, Екологично корабоплаване и интелигентни пристанища .

Интересувате ли се? Кандидатствайте сега, като се регистрирате в общността на BlueInvest и попълните формуляра за кандидатстване.

Текущият краен срок за кандидатстване е 13 януари 2023 г. !

За всякакви въпроси, можете да се свържете директно с BlueInvest на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

https://blueinvest-community.converve.io/readiness_assistance_home.html